Billigste domæneregistrering – følg guiden, og få dit domæne hurtigt og let

Det kan føles overvældende at skulle i gang med at oprette en hjemmeside. Især de mange forskelle i priser kan være svære at finde rundt i – for hvad er det egentlig, man betaler for? Følg guiden her for et overskueligt overblik, så du sikrer dig den billigste domæneregistrering. 

En domæneregistrering betyder, at du får brugsretten til et domænenavn i et år ad gangen. Hvis et domæne er ledigt, kan du registrere det i dit navn og bruge det til at oprette en hjemmeside. Og hvis du ønsker besøgende på din hjemmeside, bliver du i samme ombæring også nødt til at forholde dig til hosting – hvilket i øvrigt er meget afgørende for prisen på en domæneregistrering. 

 

LÆS OGSÅ: Hvad er et domæne, og hvordan køber jeg det?

 

Hvad har din hjemmeside brug for? 

Når du leder efter den billigste domæneregistrering er det vigtigt at overveje, hvad din hjemmeside egentlig har brug for. Det vil være ærgerligt at betale for funktioner, du aldrig får behov for, men det vil også være generende i hverdagen, hvis din hjemmeside ikke fungerer optimalt.

Prisen på en domæneregistrering og tilhørende hosting kan hænge sammen med faktorer som antal domæner, du kan knytte til dit webhotel (et andet ord for hosting), antal e-mailadresser, hastigheden på hjemmesiden og hukommelse. 

Typen af support kan også have stor betydning for, hvad du skal betale for et domæne. Det kan for eksempel være dyrere med telefonsupport frem for e-mailsupport. Overvej, om du gerne vil betale mere for muligheden for at ringe til en dansk support. Det kan være pengene værd, hvis du er helt ny som administrator af en hjemmeside. Modsat er det ærgerlige penge, hvis du generelt har helt styr på tingene.

 

image

Vores bedste bud på den billigste domæneregistrering: Simply.com

Vi har udvalgt en dansk domæne- og hostingudbyder, som vi gerne vil anbefale. Om ikke andet kan det være et rigtigt udmærket udgangspunkt for din research i jagten for den billigste domæneregistrering. 

Simply.com

Hos Simply.com koster det i skrivende stund omkring 29 kroner at registrere sig som den midlertidige ejer af et domæne. Hvis du vil forny denne registrering efter et år, så koster det 60 kroner. Har du allerede et andet domæne, er det til gengæld helt gratis af flytte det til dit webhotel hos Simply.com. 

Og det kan godt betale sig at slå domæneregistreringen sammen med købet af et webhotel/hosting hos samme udbyder. Den billigste pakke hos Simply.com koster kun 9,38 kroner om måneden det første år. 

FAQ BOKS

Hvad er en domæneregistrering?

Når du oprettet en domæneregistrering, køber du brugsretten til et domænenavn i et år – hvilket du løbende kan forlænge, så længe du har lyst til at beholde domænet.

Hvad koster en domæneregistrering med hosting?

Hos Simply.com kan du vælge mellem flere pakker alt efter dine behov, men den billigste koster i skrivende stund 9,38 kroner om måneden det første år. 

Hvad koster en domæneregistrering?

Hos Simply.com koster det lige nu 29 kroner at lave en domæneregistrering uden hosting.

Starter – Dandomain.dk

1-klik installation:  Ja
3 e-mailadresser
Dansk support på e-mail
Dansk support på telefon
1 GB hukommelse
10 GB serverplads
Læs mere
Pris pr. måned
12,90,-

Basic Suite - simply.com

1-klik installation:  Ja
E-mail:  Ubegrænset
Trustpilot:  4,8 ud af 5,0
Support:  E-mail
Trustpilot:  4,8 ud af 5,0
Support:  E-mail
1-klik installation:  Ja
E-mail:  Ubegrænset
Trustpilot:  4,8 ud af 5,0
Support:  E-mail
Læs mere
Pris pr. måned
DKK 9,50

Wannafind Webhotel

1-klik installation:  Ja
3 e-mailadresser
Dansk support på e-mail
Dansk support på telefon
10 GB serverplads
1 GB hukommelse
Læs mere
Pris pr. måned
12,90,-

Start-Up – Smartweb.dk

Godkendt af e-mærket
Google Shopping
PriceRunner mfl.
Fri support på dansk
Webshop inkl. website & blog
Let’s Encrypt SSL
OnPay betalingsmodul
Facebook Shopping
Flytning af din webshop
Hosting & opdateringer
Importmodul
Læs mere
Pris pr. måned
189,00,-

Starter – Scannet.dk

1-klik installation:  Ja
E-mail:  Ubegrænset
Dansk support Telefonsupport: 7:00-19:00
25 GB serverplads
25 GB serverplads
Læs mere
Pris pr. måned
DKK 99,00

Der findes ikke 
dumme spørgsmål

Kontakt os

    Om os

    Hos ledigedomæner.dk er det vores mål at hjælpe danskerne til at blive klogere på domæner. Det er en teknisk verden, langt de færreste kender til, og det kan være svært at finde hoved og hale i den. Hvad er op, og hvad er ned?

    (c) 2021