Ledigedomæner.dk – hvem er vi?

Hos ledigedomæner.dk er det vores mål at hjælpe danskerne til at blive klogere på domæner. Det er en teknisk verden, langt de færreste kender til, og det kan være svært at finde hoved og hale i den. Hvad er op, og hvad er ned?

Det gør vi noget ved. Ikke bare ved at forklare fra ende til anden, hvad domæner er, hvordan man registrerer dem, hvorfor det er nødvendigt og videre i den dur. Men også ved synliggøre nogle af de domæneudbydere på det danske marked, der gør det rigtig godt. Der er nemlig mange af slagsen (også af de dårligere), og det er vigtigt for hele din digitale oplevelse, at du vælger den rigtige domæneregistrator i første omgang.

Vi gør valget af domæne overskueligt

Ved at liste markedets bedste udbydere i forskellige prisklasser får du noget at vælge imellem. Du får også et indblik i, hvorfor et domæne koster mere det ene sted, end det gør et andet sted – der er nemlig som oftest en årsag til netop det.

Formålet med ledigedomæner.dk er altså at gøre det let og overskueligt at finde det rigtige domæne uden at blive hverken ruineret eller snydt af dårlig service.

Indtil videre har vi få, men velvalgte domæneregistratorer på listen, men der arbejdes på at udvide den, så snart vi finder flere udbydere, der kan matche vores krav til niveau og pris.

 

Vores anbefalinger bygger på egne erfaringer

Der findes en hav af domæneregistratorer derude – i hvert fald mere end 40 forskellige – og vi kunne som udgangspunkt starte fra en ende og vurdere dem alle. Det er dog ikke den model, vi har valgt. Den kan du finde et andet sted.

Vi har i stedet valgt at tage udgangspunkt i de erfaringer, vi selv har gjort os med forskellige domæneudbydere og webhoteller. Efter mange år i branchen ved vi nemlig en ting eller to om at starte en hjemmeside, og der er flere ting, vi ikke vil gå på kompromis med, når det kommer til både domæner og webhoteller.

Først og fremmest vælger vi altid danske udbydere, og derfor finder du også kun henvisninger til danske webhoteller og domæneregistratorer her på siden. Det kan synes mærkværdigt for nogle, men der er helt enkle årsager til, at det forholder sig sådan:

1) Placeringen af webhotellets serverer kan have indflydelse på din SEO.

2) Vi foretrækker til enhver tid dansk support over engelsksproget.

Det kan virke som nogle små ting, men det er dét, vi ved, der virker bedst for os. De erfaringer vi har gjort os med udenlandske webhoteller er ikke nødvendigvis dårlige – vi synes bare ikke, at fordelene opvejer ulemperne. Slet ikke med de stærke spillere, vi har på markedet i Danmark.

 

Domæner er omdrejningspunktet

Hos ledigedomæner.dk kommer vi på forskellige tidspunkter lidt ind på webhoteller, men fordi vores fokus primært ligger på domæner, har vi valgt ikke at gå i dybden med disse. Det eneste, vi gerne vil slå fast med syvtommersøm, er, at vi anbefaler, at du køber dit domæne og dit webhotel på samme sted – det er klart det letteste.

Der findes ikke 
dumme spørgsmål

Kontakt os

    Om os

    Hos ledigedomæner.dk er det vores mål at hjælpe danskerne til at blive klogere på domæner. Det er en teknisk verden, langt de færreste kender til, og det kan være svært at finde hoved og hale i den. Hvad er op, og hvad er ned?

    (c) 2021