Oversigt: Her kan du få flere domæner på samme webhotel

Har du brug for at tilknytte mere end ét domæne til det samme webhotel? I vores oversigt kan du hurtigt skabe dig et overblik.

En hjemmeside kommer sjældent alene. I hvert fald ikke hvis du er ved at opbygge en større virksomhed eller arbejder med hjemmesider til hverdag. Derfor kan det være relevant at få flere domæner på det samme webhotel.

 

Der er penge at spare

Hvis du skal finde hosting hos forskellige udbydere og tilkøbe et nyt webhotel til hver af dine hjemmesider, kan det hurtigt løbe op rent økonomisk. Mange webhoteller koster en månedlig betaling, og det kan godt blive dyrt, hvis du arbejder med flere domæner på en gang.

Heldigvis kan du sagtens finde hostingudbydere, der tilbyder at samle flere domæner på et enkelt webhotel. Det kan – ud over at være en billigere løsning – også være en mere enkel og overskuelig måde for dig at holde styr på dine domæner. 

 

 

Det skal du overveje

Når du kigger efter hostingmuligheder, vil der i mange tilfælde som udgangspunkt kun være mulighed for at have ét domæne per webhotel – hvis du altså ikke opgraderer til en større (og dyrere) pakke. 

Ønsker du at holde dig til en lille webhotel-pakke og samtidig have flere domæner tilknyttet denne pakke uden at betale en høj pris? Så findes der heldigvis gode muligheder. 

Dog skal du være opmærksom på, at der kan være begrænsninger på de webhotel-pakker, der tilbyder ekstra domæner til en billig pris. Det kan være, at du ikke kan få en e-mail eller HTTPS-beskyttelse, eller at det ikke kan lade sig gøre at lave subdomæner. Det vil altså sige, at der kan være færre muligheder for dine ekstra domæner sammenlignet med dit oprindelige domæne. 

Når du skal vælge din løsning for hosting og webhotel, vil det også være vigtigt at undersøge, hvad hostingudbyderne tilbyder i forhold til trafik, plads og selvfølgelig pris. 

Flere domæner på samme webhotel

Simply.com

Hos Simply.com kan du oprette et ubegrænset antal gratis subdomæner og e-mail-konti. Hvis du ønsker at tilknytte ekstra domæner til webhotellet, kan du tilkøbe det til din pakke. Man behøver ikke at opgradere til en dyrere pakke, men betaler i stedet for at tilknytte et eller flere ekstra domæner til pakken Basic Suite.

Se priser her. 

 

Dandomain.dk

Hos Dandomain.dk findes en lignende løsning. Her kan du også tilkøbe ekstra domæner til webhotel-pakkerne. Den billigste pakke hedder Starter, og allerede her er det muligt at få ekstra domæner knyttet til webhotellet – det er blot et tilkøb.

Se priser her.

 

LÆS OGSÅ: Mangler du i første omgang at købe et domæne? Læs vores domæneguide her. 

FAQ BOKS

Hvorfor bør jeg samle mine domæner på det samme webhotel?

Hvis du arbejder med flere domæner og køber et webhotel til hver eneste domæne, kan det hurtigt blive dyrt. Der er altså penge at spare ved at undersøge mulighederne for at tilknytte flere domæner til det samme webhotel.

Kan man have flere domæner tilknyttet det samme webhotel?

Ja, der findes hostingudbydere, som tilbyder muligheden for at knytte flere domæner til det samme webhotel.

Koster det mere at tilknytte flere domæner til det samme webhotel?

Hos nogle hostingudbydere kan du få flere domæner på dit webhotel uden at betale mere – men mange steder vil det kræve en opgradering til en dyrere pakke.

Starter – Dandomain.dk

1-klik installation:  Ja
3 e-mailadresser
Dansk support på e-mail
Dansk support på telefon
1 GB hukommelse
10 GB serverplads
Læs mere
Pris pr. måned
12,90,-

Basic Suite - simply.com

1-klik installation:  Ja
E-mail:  Ubegrænset
Trustpilot:  4,8 ud af 5,0
Support:  E-mail
Trustpilot:  4,8 ud af 5,0
Support:  E-mail
1-klik installation:  Ja
E-mail:  Ubegrænset
Trustpilot:  4,8 ud af 5,0
Support:  E-mail
Læs mere
Pris pr. måned
DKK 9,50

Wannafind Webhotel

1-klik installation:  Ja
3 e-mailadresser
Dansk support på e-mail
Dansk support på telefon
10 GB serverplads
1 GB hukommelse
Læs mere
Pris pr. måned
12,90,-

Start-Up – Smartweb.dk

Godkendt af e-mærket
Google Shopping
PriceRunner mfl.
Fri support på dansk
Webshop inkl. website & blog
Let’s Encrypt SSL
OnPay betalingsmodul
Facebook Shopping
Flytning af din webshop
Hosting & opdateringer
Importmodul
Læs mere
Pris pr. måned
189,00,-

Starter – Scannet.dk

1-klik installation:  Ja
E-mail:  Ubegrænset
Dansk support Telefonsupport: 7:00-19:00
25 GB serverplads
25 GB serverplads
Læs mere
Pris pr. måned
DKK 99,00

Der findes ikke 
dumme spørgsmål

Kontakt os

    Om os

    Hos ledigedomæner.dk er det vores mål at hjælpe danskerne til at blive klogere på domæner. Det er en teknisk verden, langt de færreste kender til, og det kan være svært at finde hoved og hale i den. Hvad er op, og hvad er ned?

    (c) 2021