Simply.com domæne - Derfor anbefaler vi dette webhotel

Overvejer du at købe domæne hos Simply.com? Det kan vi kun tilskynde dig til. Det er nemlig et af de webhoteller, vi anbefaler. Det gør vi, fordi det er et billigt og godt webhotel.

Hvis du gerne vil oprette din hjemmeside så billigt som muligt, er du måske stødt på webhotellet Simply.com. Det er et af de webhoteller, vi anbefaler, og det er der en række gode grunde til. Dem kommer vi ind på her. 

 

1. Billig registrering af domæne

Først og fremmest anbefaler vi selvfølgelig Simply.com, fordi det er billigt for dig at registrere dit domæne hos dem. Det koster kun 28,97 kroner for det første år for et .dk-domæne og 93,75 kroner for et .com-domæne.

Efterfølgende koster det henholdsvis 60 kroner og 131,25 kroner for de to domæner. 

 

2. Nemt at flytte domæne

Har du allerede en hjemmeside, men vil du gerne skifte til et andet webhotel, er det også meget nemt for dig at gøre det hos Simply.com. Flytningen af domænet kommer ikke til at koste dig mere, end nyregistreringen af domænet ville have kostet dig. 

Har du allerede en hjemmeside, men vil du gerne have en ny, kan det også være, at du gerne vil redirecte din gamle hjemmeside til den nye. Det kan du læse mere om her.

 

domæne

 

3. Billigt webhotel

En tredje grund til, at vi anbefaler Simply.com som webhotel er selvfølgelig, at det er et billigt webhotel at have. Du skal have et webhotel for, at din hjemmeside kan komme på nettet. Webhotellet er den server, din hjemmeside ligger på, og uden det kan hjemmesiden altså ikke vises. 

Hos Simply.com koster det kun 9,38 kroner om måneden det første år for deres billigste abonnement. Derefter koster det kun 37,50 kroner om måneden. Det er en meget lav pris, selv i forhold til nogle af de udenlandske webhoteller. Her får du bare dansk kundeservice oveni. 

 

4. Dansk kundeservice

Når du køber et domæne og opretter en hjemmeside, kan der hurtigt opstå spørgsmål. Derfor kan det være rart for dig, at du kan få besvaret dine spørgsmål på dansk. Særligt hvis du ikke er specielt teknisk kyndig.

Når du vælger et dansk webhotel som Simply.com, får du altså netop et webhotel, hvor du kan få kundeservice på dansk. Hvilken form for kundeservice du har adgang til, afhænger af, hvilket abonnement du har. 

 

5. Gode muligheder for opgradering

Hvor du i starten bare var på jagt efter et billigt webhotel, hvor du kunne have din hjemmeside, kan det være, at din hjemmeside med tiden vokser, og at du derfor stiller flere krav til dit webhotel. 

Hos Simply.com har du gode muligheder for at opgradere til et abonnement, hvor du for eksempel får mere serverplads dedikeret til din hjemmeside, hvis du vælger et dyrere abonnement. Dermed kan din hjemmeside blive vist hurtigere, hvilket jo er vigtigt for en hjemmeside med meget trafik. 

FAQ BOKS

Hvad koster det at registrere et domæne hos Simply.com?

Hos Simply.com koster det i 2022 28,97 kroner at registrere et .dk-domæne og 93,97 kroner at registrere et .com-domæne.

Hvordan adskiller Simply.com sig fra andre webhoteller?

I forhold til andre danske webhoteller adskiller Simply.com sig særligt i forhold til prisen. Der er ikke mange andre danske webhoteller, der kan tilbyde en lige så lav pris som dem. Der vil du typisk skulle vælge et udenlandsk webhotel for at finde nogle, der kan matche. Hos udenlandske webhoteller får du dog ikke dansk kundeservice, hvilket ellers kan være virkelig rart for dig.

Hvorfor anbefaler I Simply.com?

Der er en række grunde til, at vi anbefaler Simply.com. Først og fremmest selvfølgelig prisen. De er både billige i forhold til at registrere domæne og som webhotel. Derudover er det også nemt for dig at flytte en eksisterende side til dem, de giver dig gode muligheder for at opgradere dit abonnement i takt med, at din hjemmeside vokser, og de tilbyder kundeservice på dansk.

Basic Suite - simply.com

1-klik installation:  Ja
E-mail:  Ubegrænset
Trustpilot:  4,9 ud af 5,0
Dansk support:  E-mail
2 GB hukommelse
10 GB serverplads
DDoS beskyttelse: Ja 
Website Malware Scanner: Ja
Læs mere
Pris pr. måned
DKK 4,97

Starter – Dandomain.dk

1-klik installation:  Ja
3 e-mailadresser
Dansk support på e-mail
Dansk support på telefon
1 GB hukommelse
10 GB serverplads
Læs mere
Pris pr. måned
12,90,-

Wannafind Webhotel

1-klik installation:  Ja
3 e-mailadresser
Dansk support på e-mail
Dansk support på telefon
10 GB serverplads
1 GB hukommelse
Læs mere
Pris pr. måned
12,90,-

Start-Up – Smartweb.dk

Godkendt af e-mærket
Google Shopping
PriceRunner mfl.
Fri support på dansk
Webshop inkl. website & blog
Let’s Encrypt SSL
OnPay betalingsmodul
Facebook Shopping
Flytning af din webshop
Hosting & opdateringer
Importmodul
Læs mere
Pris pr. måned
189,00,-

Starter – Scannet.dk

1-klik installation:  Ja
E-mail:  Ubegrænset
Dansk support Telefonsupport: 7:00-19:00
25 GB serverplads
25 GB serverplads
Læs mere
Pris pr. måned
DKK 99,00

Der findes ikke 
dumme spørgsmål

Kontakt os

    Om os

    Hos ledigedomæner.dk er det vores mål at hjælpe danskerne til at blive klogere på domæner. Det er en teknisk verden, langt de færreste kender til, og det kan være svært at finde hoved og hale i den. Hvad er op, og hvad er ned?

    (c) 2021