DanDomain – alt hvad du skal bruge online

Det rigtige navn gør en forskel, og derfor er det vigtigt, at du finder det rette domæne, når du skal bygge en hjemmeside eller en webshop. Men hvad er egentlig et domæne, og hvorfor har du brug for et?

Et domæne er starten på din online tilstedeværelse. Du kan ikke have en hjemmeside, blog eller webshop uden at have et domæne, og som regel er domænenavne meget sigende for, hvad du som bruger kan finde på en hjemmeside. Fx er vores domæne www.ledigedomæner.dk, og som bruger er du næppe i tvivl om, hvad du kan finde hos os.

Har du et specifikt domænenavn i tankerne, kan du teste det hos DanDomain. Er det ledigt, kan du købe det – er det ikke, må du tilbage i tænkeboksen og finde et andet. Navne med endelser som .dk og .com har været tilgængelige i mange år, og derfor er der ikke meget tilbage at vælge imellem. Er du ved at stable et firma på benene, kan du derfor med fordel tjekke, om domænet er ledigt, inden du sætter dig fast på det endelige navn.

Basic Suite - simply.com

1-klik installation:  Ja
E-mail:  Ubegrænset
Trustpilot:  4,9 ud af 5,0
Dansk support:  E-mail
2 GB hukommelse
10 GB serverplads
DDoS beskyttelse: Ja 
Website Malware Scanner: Ja
Læs mere
Pris pr. måned
DKK 4,97

Starter – Dandomain.dk

1-klik installation:  Ja
3 e-mailadresser
Dansk support på e-mail
Dansk support på telefon
1 GB hukommelse
10 GB serverplads
Læs mere
Pris pr. måned
12,90,-

Wannafind Webhotel

1-klik installation:  Ja
3 e-mailadresser
Dansk support på e-mail
Dansk support på telefon
10 GB serverplads
1 GB hukommelse
Læs mere
Pris pr. måned
12,90,-

Start-Up – Smartweb.dk

Godkendt af e-mærket
Google Shopping
PriceRunner mfl.
Fri support på dansk
Webshop inkl. website & blog
Let’s Encrypt SSL
OnPay betalingsmodul
Facebook Shopping
Flytning af din webshop
Hosting & opdateringer
Importmodul
Læs mere
Pris pr. måned
189,00,-

Starter – Scannet.dk

1-klik installation:  Ja
E-mail:  Ubegrænset
Dansk support Telefonsupport: 7:00-19:00
25 GB serverplads
25 GB serverplads
Læs mere
Pris pr. måned
DKK 99,00

Hvad koster et domæne?

Prisen for et domæne varierer alt efter endelsen – .dk er eksempelvis billigere end .com. Derudover skal du typisk betale et oprettelsesgebyr og en årsafgift, der også er afhængige af domæneendelsen. Det er derfor svært at sige noget grundlæggende om, hvad et domæne koster både hos DanDomain og alle andre udbydere.

Når du søger på et domæne hos DanDomain, kan du til gengæld se prisen med det samme. Men faktisk er prisen for selve domænet ikke det eneste, du skal tænke på. Din hjemmeside kan nemlig ikke komme online, medmindre du også har et webhotel.

Et web-hva’ for noget?

Et webhotel er en server, hvor du opbevarer alle de filer, der hører til hjemmeside. I gamle dage havde store erhvervsvirksomheder typisk en server i kælderen, men i dag er det noget, man outsourcer, og derfor findes der en lang række webhoteller i både Danmark og udlandet – og Dandomain er et af dem.

 

Køb webhotel hos DanDomain

DanDomains historie starter helt tilbage i 1999; det var dengang, alle ville på nettet, men kun de færreste vidste, hvordan man gjorde. Det satte DanDomain sig for at lave om på, og de blev dermed en af de første danske virksomheder til at tilbyde både domæne og webhotel.

Det betyder i sagens natur, at du kan forvente stor ekspertise her, og vi er da heller ikke blege for at anbefale DanDomain både i forbindelse med køb af domæne og køb af webhotel.

Det der kendetegner DanDomains webhotel, er, at du får gode VPS-løsninger, der er bygget til at klare høj trafik. Samtidig får du fuld SSH root- eller RDP adgang, ubegrænset hosting af domæner og hjemmesider og ikke mindst en oppetid på 99,95%.

Det er gode sager, og det bliver ikke dårligere af, at du samtidig får suveræn dansk kundesupport, der hjælper dig, hvis du har problemer med teknikken, eller hvis du gerne vil have flyttet dit nuværende domæne til DanDomain.

Der findes ikke 
dumme spørgsmål

Kontakt os

    Om os

    Hos ledigedomæner.dk er det vores mål at hjælpe danskerne til at blive klogere på domæner. Det er en teknisk verden, langt de færreste kender til, og det kan være svært at finde hoved og hale i den. Hvad er op, og hvad er ned?

    (c) 2021