Simply.com – når pris, service og kvalitet skal gå op i en højere enhed

Dit domæne er dit navn udadtil. Det er det navn, dine kunder og samarbejdspartnere kender dig på, og som de skriver i adressefeltet på deres browser, når de vil besøge din hjemmeside. Fx ”www.ledigedomæner.dk”.

Selvom navnet sandsynligvis læner sig op ad dit virksomhedsnavn (alternativt dit personlige navn eller det du beskæftiger dig med), så ejer du det ikke. Du lejer det i stedet gennem DK-Hostmaster, der er repræsentant for de danske domæner med endelsen .dk, og det sker gennem en af de mange danske domæneudbydere.

Spørgsmålet er så, hvilken domæneudbyder du skal vælge?

Én ting er nemlig, at du har styr på dit domænenavn – noget andet er, hvilket webhotel der skal hoste din hjemmeside. Du kan nemlig med fordel købe domæne og hosting samme sted.

I Danmark er der mere end 40 forskellige udbydere, og en af de mest populære er Simply.com, som vi kigger lidt nærmere på nedenfor.

Basic Suite - simply.com

1-klik installation:  Ja
E-mail:  Ubegrænset
Trustpilot:  4,9 ud af 5,0
Dansk support:  E-mail
2 GB hukommelse
10 GB serverplads
DDoS beskyttelse: Ja 
Website Malware Scanner: Ja
Læs mere
Pris pr. måned
DKK 4,97

Starter – Dandomain.dk

1-klik installation:  Ja
3 e-mailadresser
Dansk support på e-mail
Dansk support på telefon
1 GB hukommelse
10 GB serverplads
Læs mere
Pris pr. måned
12,90,-

Wannafind Webhotel

1-klik installation:  Ja
3 e-mailadresser
Dansk support på e-mail
Dansk support på telefon
10 GB serverplads
1 GB hukommelse
Læs mere
Pris pr. måned
12,90,-

Start-Up – Smartweb.dk

Godkendt af e-mærket
Google Shopping
PriceRunner mfl.
Fri support på dansk
Webshop inkl. website & blog
Let’s Encrypt SSL
OnPay betalingsmodul
Facebook Shopping
Flytning af din webshop
Hosting & opdateringer
Importmodul
Læs mere
Pris pr. måned
189,00,-

Starter – Scannet.dk

1-klik installation:  Ja
E-mail:  Ubegrænset
Dansk support Telefonsupport: 7:00-19:00
25 GB serverplads
25 GB serverplads
Læs mere
Pris pr. måned
DKK 99,00

Effektiv kundeservice og en intuitiv brugerflade

Velfungerende hosting skal hverken være dyrt eller besværligt. Tværtimod. Det skal være enkelt, let og intuitivt, og det er det hos Simply.com.

Faktisk kan du klare opsætningen af din hjemmeside med et enkelt klik.

Samtidig får du velfungerende løsninger, effektiv kundeservice og et intuitivt sprog, alle forstår. Det betyder, at du kan købe dit domæne og få hosting til din hjemmeside uden at blive blæst bagover af et teknisk sprog, som kun særligt indviede har forståelse for – og det gælder, uanset om du bestiller privat eller i virksomhedsøjemed.

Og netop det – om du leder efter hosting i privat eller erhvervsmæssig sammenhæng – har betydning for valget af løsning. Her har Simply.com den store fordel, at de tilbyder forskellige pakker, så du ikke behøver at købe mere, end du har brug for. Samtidig kan du opgradere, hvis det bliver nødvendigt, og det er enkelt og let. Nærmest uanset dit tekniske niveau (eller mangel på samme) kan du gøre det på egen hånd – og ellers sidder kundeservice klar til at hjælpe dig.

Og en ekstra lille ting; du kan gratis tilvælge automatisk fornyelse af dit domæne, så det ikke pludselig udløber.

 

Når pris og kvalitet ikke hænger sammen

Det er en bred antagelse, at kvalitet koster penge. Ofte mange penge. Men lige præcis med Simply.com har målet være at vise, at det er muligt at finde en stabil hosting partner uden at blive ruineret – og det er lykkedes.

Servere såvel som services drives på en effektiv platform, hvor teknikken er i højsædet. Det betyder, at du ikke bare får en af de mest sikre og stabile løsninger på markedet, du får også en af de hurtigste. Til en pris der er til at betale.

Halter kundeservicen så ikke efter, tænker du måske?

Men nej. Simply.com har tilknyttet en 24-timers vagtordning samt overvågning af alle services, og har du brug for hjælp, kan du forvente svar inden for meget kort tid. I skrivende stund er den gennemsnitlige svartid 2 min. og 30 sek. – vil du have en opdateret ventetid, kan du bare klikke forbi landingssiden for kundeservice.

Der findes ikke 
dumme spørgsmål

Kontakt os

    Om os

    Hos ledigedomæner.dk er det vores mål at hjælpe danskerne til at blive klogere på domæner. Det er en teknisk verden, langt de færreste kender til, og det kan være svært at finde hoved og hale i den. Hvad er op, og hvad er ned?

    (c) 2021