Wannafind – få succes med det rigtige domæne

Med mere end 700 forskellige domænetyper er der en god chance for, at du kan finde nøjagtig, hvad du leder efter hos Wannafind. Her får du billig oprettelse, og .dk domæner er gratis det første år, hvorefter du bliver faktureret direkte af DK-Hostmaster. Repræsentanten for de danske domæner.

Har du allerede et domæne, men ønsker du at flytte det til Wannafind, fordi det er her, du har dit webhotel? Det er ikke noget problem. Og det er endda gratis, hvis der er tale om et .dk domæne.

Men hey… hvorfor skal du overhovedet vælge Wannafind?

Det skal du, fordi Wannafind er godkendt domæneregistrator hos DK Hostmaster. Det er din garant for en professionel og hurtig behandling. Samtidig får du som sagt det første år gratis, hvis du bestiller et .dk domæne, og det er også værd at tage med. Alle bække små gør som bekendt en stor å.

Basic Suite - simply.com

1-klik installation:  Ja
E-mail:  Ubegrænset
Trustpilot:  4,9 ud af 5,0
Dansk support:  E-mail
2 GB hukommelse
10 GB serverplads
DDoS beskyttelse: Ja 
Website Malware Scanner: Ja
Læs mere
Pris pr. måned
DKK 4,97

Starter – Dandomain.dk

1-klik installation:  Ja
3 e-mailadresser
Dansk support på e-mail
Dansk support på telefon
1 GB hukommelse
10 GB serverplads
Læs mere
Pris pr. måned
12,90,-

Wannafind Webhotel

1-klik installation:  Ja
3 e-mailadresser
Dansk support på e-mail
Dansk support på telefon
10 GB serverplads
1 GB hukommelse
Læs mere
Pris pr. måned
12,90,-

Start-Up – Smartweb.dk

Godkendt af e-mærket
Google Shopping
PriceRunner mfl.
Fri support på dansk
Webshop inkl. website & blog
Let’s Encrypt SSL
OnPay betalingsmodul
Facebook Shopping
Flytning af din webshop
Hosting & opdateringer
Importmodul
Læs mere
Pris pr. måned
189,00,-

Starter – Scannet.dk

1-klik installation:  Ja
E-mail:  Ubegrænset
Dansk support Telefonsupport: 7:00-19:00
25 GB serverplads
25 GB serverplads
Læs mere
Pris pr. måned
DKK 99,00

Vælg den endelse, der bedst beskriver din forretning

Endelser som .dk og .com har være anvendt i mange år, og det betyder, at det bliver sværere og sværere at finde det helt rigtige domænenavn. Det er der blevet sat en stopper for med de såkaldte TLD’er – Top Level Domains – der tillader dig at finde en endelse, som matcher din forretning – fx:

 • .training
 • .education
 • .repair
 • .coffee
 • .house
 • .guitars
 • .photo
 • .pink
 • .agency

Og mange mange flere. Der findes et hav af TLD’er, og dermed burde det være muligt for dig at finde et domænenavn, der kort og præcist forklarer, hvad du beskæftiger dig med.

 

Wannafind – domæne og webhotel på samme sted

Wannafind tilbyder ikke kun salg af domæner. Her finder du også et suverænt webhotel, der garanterer en oppetid på 99,95% – ikke så dårligt, hvis du spørger os.

Og der er god grund til at købe dit domæne og dit webhotel samme sted. Det er i hvert fald noget, vi altid anbefaler, hvis det er en mulighed. Ganske enkelt af den grund at det er langt mere enkelt, når teknikken ligger samme sted.

Men webhotel – hvad pokker er nu det, og hvordan hænger det sammen med domæne?

Jo, det er ret enkelt. Hvis du vil have en hjemmeside eller en webshop, der er til at finde online, så skal du have et webhotel; en server hvor filerne kan være placeret. Og det er ikke helt ligegyldigt, hvilket webhotel du vælger.

Wannafind er en god løsning for dig, der skal bygge en hjemmeside i WordPress, da de – hvis du køber en af de større webhotelpakker – tilbyder et optimeringsplugin til CMS’et, der gør din hjemmeside op til fire gange hurtigere. Det er ikke bare fedt for dine brugere, det er også noget, Google sætter pris på, når din hjemmeside skal rankes hos søgegiganten.

Er WordPress ikke dit foretrukne CMS, er Wannafind også kompatibel med Umbraco, Drupal og Joomla!, så du behøver ikke at hoppe fra af den grund.

Og hvorfor anbefaler vi så Wannafind? Det gør vi, fordi det er en af landets mest stabile hosting udbydere, og det kan vi ikke stå for.

Der findes ikke 
dumme spørgsmål

Kontakt os

  Om os

  Hos ledigedomæner.dk er det vores mål at hjælpe danskerne til at blive klogere på domæner. Det er en teknisk verden, langt de færreste kender til, og det kan være svært at finde hoved og hale i den. Hvad er op, og hvad er ned?

  (c) 2021